Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 پشتیبانی عمومی

سئوالات عمومی و مشکلات خود را در این دپارتمان مطرح کنید.

 طراحی سایت

هرگونه درخواست طراحی سایت های فروشگاهی ، شرکتی ، خبری ، شخصی و... دارید از این قسمت با ما درمیان بگذارید

 امور گرافیکی

اطلاعات و سئوالات مربوط به طراحی های گرافیکی را به این قسمت ارسال کنید

 پیشنهادات و انتقادات

هرگونه پیشنهاد، انتقاد و حتی شکایتی دارید، در این قسمت مطرح کنید.